10 oua galbenusul frecat cu 10 linguri de zahar praf, una lingurita cafea turceasca, una lingura mare cu grilaj de migdale prajite in zahar si macinate, un pachet praf de vanilie, 8 linguri alune macinate si 3 linguri nuci macinate, cum si 3 linguri socolata, apoi spuma dela 10 oua si una lingura pesmet.
Se coace la foc bun.
Crema de tort:
3 oua intregi batute cu 100 gr praf de zahar aproximativ 1/2 ora, adaugam 10 deca praf de ciocolata pana se ingroase.
Cand s'a racit atunci amestecam totul, topim socolata din belsug si turnam deasupra, decorand cu margarete din migdale.
Reţete culinare pentru preparate din bucătăria tradiţională ardelenească. Retete din Ardeal
Colecție de rețete din Ardeal, mai vechi si mai noi. Prezentare
Este interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului de pe acest blog, fara acordul scris al proprietarului.