25 deca zahar frecat cu 8 galbenusuri de ou se adauga 25 deca faina si spuma dela 8 oua batuta tare, un varf de cutit bicarbonat, se amesteca, se pune in forma de torta si intr'o mica parte din compozitie se adauga o lingura de cacao, sa aiba culoare inchisa si punem deasupra aluatului in margine.
Crema:
este dintr'o jumatate de litru smantana proaspata, 25 deca zahar frecat bine, 3 albuse de oua batute spuma si un baton de vanilie.
Torta o taiem in felii rotunde, 6-7 felii, o umplem cu crema pana se termina si lasam asea pana a doua zi si atunci o presaram cu nuci deasupra.
Reţete culinare pentru preparate din bucătăria tradiţională ardelenească. Retete din Ardeal
Colecție de rețete din Ardeal, mai vechi si mai noi. Prezentare
Este interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului de pe acest blog, fara acordul scris al proprietarului.