dela Zsuzsa neni
10 galbenuse de ou frecate cu 10 linguri de zahar si albusul dela 10 oua batut spuma si 8-10 linguri faina.
Crema:
5 oua intregi amestecate bine cu 5 linguri de zahar si pe urma ferte pana ce se ingroase, dupa ce a fert se da la rece, dupa ce s'a racit se adauga 15 deca de nuci macinate si 15 deca de unt frecat spuma, toate se adauga si se mesteca bine laolalta.
Piscota se taie in latime sau lungime, se stropeste cu cafea neagra la care adaugam zahar iar peste partea siropoasa punem crema.
Se glazureaza cu socolata.
Reţete culinare pentru preparate din bucătăria tradiţională ardelenească. Retete din Ardeal
Colecție de rețete din Ardeal, mai vechi si mai noi. Prezentare
Este interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului de pe acest blog, fara acordul scris al proprietarului.