Reţete culinare pentru preparate din bucătăria tradiţională ardelenească. Retete din Ardeal


Colecție de
rețete din Ardeal, mai vechi si mai noi. Prezentare


Cremă de fructe

Crema de fructe
 
- 18g gelatina
- 500g fructe
- 125g smantana dulce
- zahar vanilat
- 250-300g branza Mascarpone
- 150g zahar pudra

Gelatina se inmoaie in aprox. 150ml lapte rece, pana il absoarbe complet, aprox. o ora. Fructele se paseaza, se amesteca cu smantana 100g, zahar pudra si zaharul vanilat. Gelatina se dizolva pe bain marine, aprox.1-2min., apoi se omogenizeaza cu fructele si se da la frigider pana se incheaga compozitia, aprox. 1ora. Dupa ce s-a intarit, se adauga branza. Gelatina dupa ce e dizolvata pe baie de aburi se amesteca cu 50g zahar pudra, pe un vas cu apa rece, pana ce s-a racit.
Este interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului de pe acest blog, fara acordul scris al proprietarului.