O sugestie pentru un mic dejun.
- mamaliga proaspata
- branza de oaie
- slanina
- carnati
Cantitatile le stabileste fiecare dupa gust.
Slanina se taie felii subtiri si se prajeste intr-o tigaie. Se adauga carnatii taiati felii si se prajesc putin.
Se pune intr-o cratita un strat de mamaliga proaspata peste care se pune cu o lingura o parte din slanina si carnatii prajiti cu untura cu tot, peste care se pune un strat de branza. Se repeta straturile de mamaliga, slanina, carnati si branza.
Se pune in cuptorul incins pana se rumeneste putin.
R.
Reţete culinare pentru preparate din bucătăria tradiţională ardelenească. Retete din Ardeal
Colecție de rețete din Ardeal, mai vechi si mai noi. Prezentare
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Este interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului de pe acest blog, fara acordul scris al proprietarului.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu