Rulada cu umplutura
1/2 litru de lapte, 4 linguri de faina, putina sare se fierb intr'o cratita gros. Apoi se ia jos amestecam pana se raceste. Daca s'a racit se pun 6 galbenusuri de ou tot cate 2 deodata si albusul batut tare de la 6 oua.
Tava in care o facem se unge bine cu unt si faina, se coace sa fie deschisa.
In timp ce se coace se face unplutura din sunca, ciuperci, creeri sau orice. Umplutura calda se pune in prajitura si se face rulou.
Ruloul cu umplutura se pune din nou 2-3 minute la cuptor.
Se face un sos din unt topit si amestecat cu smantana.
Se serveste ca mancare.
Reţete culinare pentru preparate din bucătăria tradiţională ardelenească. Retete din Ardeal
Colecție de rețete din Ardeal, mai vechi si mai noi. Prezentare
Este interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului de pe acest blog, fara acordul scris al proprietarului.